Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om tävlingen...

 Emma Berdan, postdoc inom CeMEB, tog initiativet till fototävligen och organiserade den tillsammans med Pierre De Wit och Olga Ortega-Martinez.

Tävlingen är öppen för både forskare och allmänheten och en av ambitionerna med tävlingen är att skapa fler mötesplatser mellan forskare och allmänheten. Därför kommer bidragen och alla deltagare att bjudas in till ett vernisage den 22 juli på Lovéncentrets Akvarium och dessutom kommer de vinnande bidragen att visas både i Tjärnös Akvarium och i Nordstan, göteborg, under Västerhavsveckan den 6- 14 augusti 2016. 

Ambitionen är att tävlingen ska återkomma varje år, så håll ögonen öppna för nästa utlysning under 2017! Kanske blir du nästa vinnare! Under 2016 hade vi följande kategorier:

  • Havet
  • Bortom det blotta ögat
  • Marina forskare och framtidens forskare i arbete
  • IMAGO arter

Priserna bekostas av Hans G Hanssons minnesfond.

Hans G Hansson var marinbiolog och en av vårt lands främsta taxonomiska experter på marin fauna. Han arbetade under största delen av sitt liv vid Tjärnö marinbiologiska laboratorium utanför Strömstad (idag även kallat Lovéncentrum-Tjärnö).

Flygblad...

Frågor?

Maila till cemeb.fototavlingen@gmail.com (helst på engelska)

Organisationskommitté
Emma Berdan, Pierre De Wit och Olga Ortega-Martinez

våg_kort_220
Sidansvarig: Eva Marie Rödström|Sidan uppdaterades: 2016-09-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?